Pedalades nocturnes estiu 2023

Aquest estiu durant els mesos de juliol i agost el CEM BTT Senglanassos ha fet sortides nocturnes; les hem fet els dijous cada quinze dies, amb sopar final a la Pau.


– El dijous 20 de juliol vàrem anar cap al Seris, baixant pels camps fins a Can Saguer, futbol Golf, Pedra Dreta, Coll de Sant Martí i Maçanet, distància d’uns 9 Km.


– El dijous 3 agost, vàrem baixar per la Porrisa, la Central, el Pantà pujant pel mas Puça fins al camp llarg del Grau, d’allar vam baixar pel forcat de les aigües i vàrem pujar cap al camp de futbol, distància d’uns 14 km.


– El dijous 17 agost en “Jan del Quintà” ens va preparar una nocturna fantàstica vàrem anar pel Coll de Sant Martí, Pedra Dreta, La Màquina, Futbol Golf, Can Saguer, les Cassotes, Ctra. de la Solana, Clot del Dotre, el Riu i d’allà cap a Maçanet; distància d’uns 8 km.


– El dijous 31 d’agost vam fer l’última sortida nocturna de l’estiu: vam anar cap al Coll de Sant Martí, la Farga, Sant Andreu, Can Salabert, Can Ponet, Moli d’en Robert, Mas d’Avall i Maçanet, distància uns 12 km.


L’afluència de gent va ser d’una mitja de 15 persones, variant aquest grup de persones uns dies venien uns i l’altre en venien uns altres i les sortides combinàvem pista i corriols. Van ser unes sortides divertides i a la fresca, ja que durant el dia feia força calor.

El mes de juliol també vàrem tenir la sortida de la Festa d’estiu i la sortida per la festa de les Salines.

Ja estem preparant les pròximes sortides.

Salut i pedals!!!!!!!!!!!!!!