Pedalada Popular de la Festa Major d’Estiu

Ens trobem a l’aparcament, avui som un grup força nombrós, fem una foto sortida i marxem tots cap a Can Saguer, allà se’ns ajunta la Vicky amb les nenes.

Sortida des del pàrquing, dia 1 de juliol del 2023


A partir d’aquí formem 2 grups, uns direcció al Serís i els altres direcció al Futbol Golf, els que anem pel Futbol Golf som els que anem amb els bikers petits (Lia, Emma, Nil, Nuria i Marta) i els seus pares, la resta pugen cap al Serís travessen la ribera del Frausa direcció al Diví, des d’allà baixen per la Costa direcció la Pedra Dreta i cap a la Farga.


Els que anem pel FutbolGolf anem pujant tots al ritme dels petits (per cert, es nota la mà de l’escoleta de BTT), a l’alçada del Futbol Golf en Robert parla amb en Hari i aquest ens obre un portal que fa més portable la pedalada evitant una pujada que segurament haurien hagut de fer a peu.


D’allà agafem direcció cap al Racó del Pirineu, cap a la Pedra Dreta i direcció a la Farga, a la baixada cap a la Farga ens reagrupem amb l’altre grup (els que han anat pel Serís), arribant tots junts.

La tornada la fem per la pista de Maçanet a la Gorga acabant a la Plaça fent el Toc (uns a la Pau i uns altres al Bar la Plaça).


Una bona pedalada amb molt bona companyia i molt bon ambient.
A per la propera!!!!!!!

A la secció d’imatges de la web teniu totes les fotografies de la pedalada de la Festa Major d’Estiu: https://bttsenglanassos.com/portfolio/festa-major-2023/