Fes-te’n soci!

Vols ser soci del club?

En fer-te soci del club BTT els Senglanassos tindràs descomptes en les pedalades i curses que organitzem, en l’escola d’iniciació  al mountain-bike, en l’equipació del club, així com, la possibilitat de treure’t la llicència federativa. 

Així, si hi estàs interessat, omplint el formulari de més avall que implica el pagament de 12 € anuals, a part de tenir aquests avantatges, ens ajudaràs a perquè plegats puguem seguir promocionant la passió pel mountain-bike. 

De fet, el club BTT els Senglanassos és des del 1994 una porta oberta de bat a bat a tothom que vol conèixer el món de la bicicleta de muntanya a Maçanet de Cabrenys. I si una cosa hem pogut constatar al llarg d’aquests més de 25 anys de vida és que quan es passa de l’individu al col·lectiu, més enllà de passar-nos-ho més bé, es multipliquen les forces i les possibilitats d’acció.

Benvinguts/des!

Formulari d’afiliació al club BTT els Senglanassos


El club BTT els Senglanassos garanteix la confidencialitat de les seves dades personals. No es cediran a cap empresa ni a terceres persones d’acord a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic. En qualsevol moment el soci podrà rectificar o cancel·lar les seves dades enviant un correu a bttsenglanassos@gmail.com amb l’assumpte rectificació o cancel·lació.

%d bloggers like this: