Crònica de la sortida en BTT del mes febrer

Diumenge 26 de febrer – Aparcament del pont 4 ºC – Cel clar, pinta que farà bon temps. BTT– Dos e-bikes i tres “pulmonars” (vaja, les de tota la vida).

Sortim direcció cap a Sant Andreu, només de sortir, allà al desviament en Marc i en Miquel agafen cap al Coll de Sant Martí, baixen pel corriol quasi trialera que els porta a la Farga, pugen direcció al Roquet agafant el camí que surt a la pujada de la Gorga i pugen fins a l’encreuament del càmping, la resta hem pujat per la pista i ens trobem a l’encreuament que va a Creu d’ocells.

Una vegada passem Creu d’ocells volíem dividir el grup, Robert i Jep pel Coll de la Trapa i els altres (Raül, Marc i Miquel) per la trialera que baixa de Pla d’Amigó, però en Robert diu que si els altres baixen per la trialera ell també, doncs ja teniu tot el grup pel mateix camí, ens posem en fila índia i comencem a baixar, a no ser per un arbre que vam trobar que tallava el camí probablement hauríem fet tot el camí a sobre la bici. Una vegada a baix agafem direcció a Can Gener, creuem el pantà pel pont i direcció a Sant Llorenç, fem una volta pel poble i tornem per allà per on hem vingut.

Pujant pel Coll de la Trapa en Miquel i en Marc pugen per la trialera que havíem fet anteriorment i en Raül en Robert i en Jep per la pista, quan arribem a l’encreuament de Pla d’Amigo, allà ja ens estan esperant en Raül en Marc i en Miquel.
NOTA: Mentre pujàvem ens vàrem parar un moment amb en Robert i li vaig dir que tenia curiositat de veure com pujaria aquest Coll (fins llavors quasi sempre estava al davant del grup), li vaig dir que era l’última prova que em quedava per verificar sobre del seu estat de forma, ja que feia molt de temps que no anava en BTT i la bici que portava no l’ajudava gens. (Val a dir que la va superar amb nota).

Una vegada arribem a Creu d’ocells agafem direcció a Can Costa, mentre baixem trobem en Raül parat que s’ha quedat sense pastilles de fre, com que no portem per canviar-les toca ser més prudent a l’hora de baixar, arribant a Cant Costa, en Miquel té problemes amb el circuit elèctric de la bicicleta, parem, desmuntem bateries comprovem cablejat, però no podem resoldre el problema, li toca pedalar més a poc a poc.
Analitzem el que ens queda de ruta i decidim que seria millor tornar per Sant Andreu, que passant pel Mas d’Avall, ens sembla que és de més bon pedalar, ja que la e-bike d’en Miquel no acaba d’anar bé.
Arribarem a Maçanet, per Sant Andreu i fent el camí paral·lel a la pujada de la gorga.
Acabem a la Pau fent el toc…

Raül, Robert, Marc, Miquel i Jep.
Vinga, ens veiem a la propera!!!!
Salut i pedals!!!!!

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: