Crònica de la sortida en BTT del mes gener

Diumenge 29 de gener – Aparcament del pont – 1 °C de temperatura, sense vent.


Sortim direcció al camp de futbol, la Porrisa, pista, corriols i avall, per
sobre la Central dividim el grup, uns baixem per la trialera i els altres per la pista. A la baixada per la trialera en Marc rebenta la roda, parem, desmuntem roda, es canvia la càmera i avall cap al clot de l’infern.

Ens reagrupem en el Pont del Clot de l’infern, fem foto i seguim cap al Pantà i Sant Esteve del Llop. Allà, travessem la carretera que va a Maçanet i agafem uns corriols per dins el bosc per tornar a sortir a la carretera que ens portarà al Pantà. Uns metres més avall ens tornem a dividir, uns per un baixant força dret i els altres per la mateixa pista que hem pujat, ens tornem a ajuntar a la carretera del Pantà per agafar un altre corriol que ens tornarà a portar a baix.

Creuarem per l’Oliveta (ara el Pantà està baix i permet creuar amb facilitat), d’aquí agafem pista i anem direcció Can Llosa, Can Costa, Sant Andreu i a l’alçada del càmping del Roquet baixem cap a la Gorga de les Dones pel corriol paral·lel a la carretera. Allà en Jordi rebenta, fem la mateixa operació, desmuntar roda, canviar càmera i en marxa una altra vegada, uns metres més amunt quan estem a la pujada de la gorga en Marc trenca la cadena (decidim no arreglar-la pel poc tros que ens queda per arribar) i és remolcat per en Jordi fins a Maçanet.

Miquel, Marc, Jordi, Martí, Roser, Jep
Ens veiem a la propera!!!!!!!!!

Salut i pedals!!!!

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: