Crònica del mes de març

Diumenge 26 de març– Aparcament del pont 11 °C – Cel mig ennuvolat, però sembla que farà bon temps. A partir d’ara si us sembla anomenarem les e-Bikes– e-BTT i les altres BTT, doncs diumenge érem quatre e-BTT’s i cinc BTT’s .

Vàrem sortir direcció a Coll d’Oliveda igual que el mes passat uns (Miquel, Xavi, Marc) varen agafar pel Coll de Sant Martí, la Farga, direcció el Roquet i varen pujar a Coll d’oliveda pel Corriol que baixava la Cursa del Fau l’any 2021 i els altres per la pista, un cop reagrupats vam seguir junts direcció el Fau, a l’encreuament dels Vilars vàrem començar a treure capes de roba, començava a fer calor, vam continuar pujant fins a trobar l’encreuament que ens portaria al Cantenys, vam baixar fins al mas, on vam fer una parada per veure l’estat en què es trobava, per cert, està molt malament, en canvi, la font està més ben conservada tot i que només goteja, esperem que plogui aviat i torni a rajar.


Una vegada vam decidir que ja ho havíem vist tot vam continuar baixant fins al pont del Cantenys, en arribar, a alguns les pastilles de fre els hi feien pudor de cremat. Una vegada vam ser tots a baix vam agafar direcció a Sant Miquel de Fontfreda, vam passar per la font del Rimaló aquesta encara raja, una vegada a Sant Miquel vam fer un petit mos i vam tornar per la pista fins a Coll d’Oliveda, allà ens vam tornar a dividir, uns (Xavi, Marc G. Miquel, Raul, Marc P) pel Puig de les Roques, Càmping, Central del Manco i encreuament de la Terneta, els altres (Rosa, Cristina, Robert, Jep) pel Molí d’en Robert i el Mas d’Avall, ens vam retrobar a l’encreuament de la pista amb el camí
que puja de la central, des d’allà vàrem pujar tots junts, direcció el
camp de futbol per acabar a la Pau fent un petit aperitiu.

Aquesta vegada no va haver-hi cap incidència amb les bicis, el que va patir un petit ensurt, però, va ser en Raul que li va entrar una petita branca a l’ull.

Miquel, Marc P., Robert, Rosa, Cristina, Marc G, Xavi, Raul i Jep
Vinga ens veiem a la propera!!!!
Salut i pedals!!!!!

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: