UN PAS ENDAVANT, CEM BTT SENGLANASSOS

El 17 de novembre de 2021 la Junta del club BTT Els Senglanassos va decidir dissoldre l’entitat en tant que club per tal d’adherir tots els seus recursos a la nova secció de BTT del Club Excursionista Maçanatenc.

Fundadors del club BTT Els Senglanassos i membres de la Junta del club reunits per tal de celebrar el 25è aniversari de l’entitat.

El passat mes de novembre el club BTT Els Senglanassos va realitzar un pas important per la continuïtat de la promoció del ciclisme de muntanya a Maçanet de Cabrenys. I és que, paradoxalment, aquest pas implicava donar de baixa l’entitat en tant que club per tal d’adherir tots els recursos a la nova secció de BTT del Club Excursionista Maçanetenc (CEM). Com era d’esperar no va ser una decisió senzilla atès que calia resoldre quin seria l’encaix legal i les capacitats d’acció que ens permetria.

Finalment, després de realitzar els tràmits administratius corresponents, el passat 31 de març, es va poder anunciar que el CEM ja té una nova secció de ciclisme de muntanya: CEM BTT Els Senglanassos. Aquesta secció neix amb la voluntat de sumar forces i augmentar les capacitats d’acció i promoció de la btt en el nostre territori.

Tot i aquest important canvi, el CEM BTT Els Senglanassos vol continuar amb les tasques que crèiem i creiem que són importantíssimes i és per això que ens proposem:

• Continuar amb l’activitat extraescolar de BTT iniciada per en Miquel Sánchez i duta a terme actualment per la Victòria Hernádez.
• Gestionar l’ús i manteniment de l’espai del pumptrack ubicat a la zona poliesportiva del poble.
• Gestionar les llicències federatives de BTT per a tots aquells que desitgin competir o tenir una assegurança.
• Fer sortides populars per tal de promocionar el BTT entre els veïns/es del poble.
• Fer un duatló Senglanassos
• Reactivar la publicació de contingut a les xarxes socials


A %d bloguers els agrada això: