El Pumptrack 1 any després a vista de dron

Han passat 14 mesos des de les darreres tasques d’ampliació del pumptrack de Maçanet de Cabrenys i, inevitablement, l’ús i els elements han fet que en disminuís l’alçada i que l’herba cresqués al voltant de la traçada donant un aspecte de total integració amb el verd del nostre entorn. Tot i això, encara roda alegrement i prova d’això n’és la freqüència en què veiem les generacions més joves del poble fent-ne ús i millorant les seves habilitats gràcies a un circuit on la tècnica va arrelant de manera pràcticament inconscient.

Davant la possibilitat de properes remodelacions o ampliacions, el nostre company Jordi López ens ofereix unes magnífiques vistes àrees que donen una bona perspectiva del treball fins ara realitzat.

A %d bloguers els agrada això: