Recollida placa commemorativa 25è aniversari

El passat 18 de gener del 2020 la Federació Catalana de Ciclisme va celebrar la Gala anual d’Homenatge als Campions Ciclistes. Dins aquest marc es guardona anualment als millors ciclistes catalans, així mateix, com a la feina de rere fons que realitzem clubs i escoles de ciclisme. Nosaltres, el Club BTT els Senglanassos, vam ser un dels clubs guardonats per haver complert 25 anys d’entrega i passió a la bicicleta de muntanya.

Complir vint-i-cinc anys és tota una fita i no hi ha el més mínim dubte que, sense la feina, l’esforç i la passió pel btt de fundadors, de cadascuna de les diferents juntes, i també de tots els amics que ens han acompanyat en aquest camí, hagués sigut impossible d’arribar fins aquí. Aquest reconeixement és per tots vosaltres! Gràcies!

Salut i pedals!!

A %d bloguers els agrada això: