Ampliació pumptrack

El 31 de desembre al matí, hores abans de la celebració de la cursa Sant Silvestre, organitzada pel companys del Club Excursionista Maçanetenc, i d’acomiadar definitivament el 2019, vam finalitzar l’ampliació del pumptrack.

Aquest fet va suposar la culminació d’un molt bon any pel club i és que, a més de celebrar múltiples activitats amb motiu del 25è aniversari i rebre el reconeixement de la Federació Catalana de Ciclisme i la Real Federación Española de Ciclismo, vam poder acabar aquesta ampliació que feia temps que estava guardada en el calaix.

Cal dir que aquest cop, a diferència del que passa altres vegades, no vam tenir cap contratemps. Tot va anar rodat. Segurament, l’alta implicació de totes les parts: l’ajuntament, el club i amics va ser un dels factors clau perquè amb menys de vint dies es passés de la idea copsada en paper a tenir finalitzada l’ampliació.

Gràcies a tots/es! Ara ens toca la millor part: gaudir-ne molt sobre la bicicleta!

Salut i pedals!

A %d bloguers els agrada això: