Curset d’introducció a la cartografia

El pròxim dia 14 de febrer el club BTT els Senglanassos ofereix un curset d’introducció a la cartografia digital a càrrec d’en Pia Lagarés. En aquest curset, dirigit basicament a persones que desenvolupen activitats al medi natural, (excursionistes, caçadors, ciclistes…), se’ls hi ensenyeran les funcions bàsiques del programa gratuït Base Camp de Garmin.

Per tal de poder seguir i aprofitar el curset és recomanable que els assistents portin un ordinador portàtil o bé, que en comparteixin un entre dues persones. El conferenciant instalara a cada PC tant el programa com els mapes necesaris com  la documentacio del curs, que quedaran en propietat de cada assistent.

DATA: (per determinar)

LLOC: CENTRE INFORMACIÓ I TURISME S/N

HORARI: 10:00 A 14:00H

RECOMANABLE: PORTAR ORDINADOR

A %d bloguers els agrada això: