XXè aniversari club BTT els Senglanassos

El 22 de novembre del 2014 el club BTT els Senglanassos va complir 20 anys de vida. Som molts els que en tenim un record dels primers dies del club. Personalment recordo les trobades a la plaça del poble, les corre cuites per mirar de ser puntual a l’hora de sortida, els matins de diumenge amb el vent picant a la finestra, les converses sobre v-brake o cantilever, les curses del Caixa Girona amb un dominador clar, en Campasol, i els inicis del descens amb el descens de la farga.

Tots aquests records tenen molt a veure amb una junta (Bananas, Gaspar, Pins i cia) que ens van transmetre la passió per la muntanya, el BTT i a saber apreciar i gaudir del nostre entorn. Des d’aleshores el club ha agafat altres camins i, avui en dia, el club és un referent pel que fa a descens dins la comarca de Girona.  Un fet que ens demostra que les coses potser canvien de forma però que l’essència, fer-les des de la passió, sempre donen el seu fruit.

Gràcies a totes les juntes que han format part d’aquests 20 anys i… per molts anys més!

BTT els Senglanassos de Maçanet de Cabrenys.

 

 

GRÀCIES A TOTS PER AQUESTS 20 ANYS!! 

PROGRAMA:

MARXA

7:45-8:45h  Recollida de dorsals (centre BTT)

9:00h Sortida MARXA

14:00h Arribada MARXA

DINAR

14:30h Dinar a la Sala d’espectacles

17:00h Homenatge antics membres de la junta.

FESTA

18:00h  Festa al Catau XX aniversari!

Salut i pedals! Club BTT els Senglanassos

A %d bloguers els agrada això: