Sortida de la Festa Major de Sant Martí

Sortida de la Festa Major d’hivern, Sant Martí. Ens vam trobar com de costum a l’aparcament del pont a les 10h, aquesta pedalada ens havia de portar a la Pubilla. Doncs dit i fet; vàrem arrancar per sota els Balls direcció al Sorrer, d’allà vam baixar cap a Ca l’Escrivà, direcció a Can Buixó i Cap al Mas Mas, abans d’arribar al Mas vam fer uns corriols pel Bosquet i després ja ens vàrem enfilar direcció a la Font del Fil.


Abans d’arribar a la font vam entrar pels camps del Quintà que ens van portar direcció a Subiràs, després de passar la Portella vam agafar direcció al Riu i d’allà direcció a la Vajol, a mitja pujada vàrem agafar el GR11 que ens va portar quasi fins a la Pubilla, allà ens vàrem fer algunes fotos i vam explicar algunes anècdotes, sobretot en “Lucki”, que ens va explicar com havien “llevat el suro de la Pubilla” ha sigut l’últim que ho ha fet i recomana no fer-ho més.


D’allà vam agafar cap al Vagueng, vàrem travessar la carretera i vam anar cap a sota el clot de les “basures”, aquest es el nom que rep, ja que antigament per sobre del clot i llençaven les escombraries del poble. Però val a dir, que no fa honor al nom que té, ja que és un clot fantàstic. Una vegada al clot van anar a sortir al trencant de la Terneta i d’allà cap al poble. En arribar al poble vàrem anar a la seu del CEM, on ens tenien preparat un fantàstic pica-pica. Després de la pedalada tocava dinar de Festa Major.


Vinga, fins la propera!
Salut i pedals!!!!