El Club Btt Senglanassos al Pirempordà 2018. La crónica i les fotos

El passat cap de setmana del 12,13 i 14 d´Octubre ,  es va celebrar el Piermpordà 2018, la segona fira transfronterera d´esports de muntanya al nostre poble,  Maçanet de Cabrenys.

De la mateixa manera que a la 1era edició,  el Club Btt Senglanassos hi vàrem ser ben presents,  aportant, de manera voluntària als visitants,  i locals,                  l´acompanyament i assesorament als nostres  2 circuits per  a la practica de “pumptrack” i de  btt , adreçada a tots els públics, juntament amb 2 bicicletes per aquells que no en duien, durant els tres dies de la fira.

 

                               

 Tot i que,  un dels fets més bonics de la nostra experiéncia a la fira ,  va ser veure com,durant el cap de setmana,  la mancança de tallatge petit en les bicicletes ofertes pel club, va ser , majoritàriament resolt, per generoses famílies que deixaven, es turnaven,  i compartien,  les bicicletes dels seus fills.  Un bon  exemple a difondre entre nens i families presents. 

Els nens i nenes, que duen a terme el curs btt realitzat aquest any al poble, vàren ser els encarregats  d´inaugurar el renovat pumptrack divendres al matí,  durant el curs, i començament de la fira.   A més,  de l´evident progressió de la seva habilitat damunt la btt, tots vàrem poder comprovar,  que les tasques de modificació fetes recentment al circuit, ha donat els seus fruits,  i l´ha fet més fluid, i rodable amb inércies fins i tot,  per a nens de curta edat.                                    Si ells en varen gaudir,  nosaltres,  i demés presents, igualment ho várem fer veient-los rodar.

Els, i les alumnes del curs 2018-2019 gestionat pel club i impartit pel company Mikel, inaugurant el renovat pumptrack el primer dia de fira.

Una altra agradable sorpresa,  va ser quan, quasi bé sense adonar-nos, várem veure 2 nens rodant a molt bona velocitat i gran estil pel circuit. De seguida, varem conversar amb el pare, i ens va explicar que, l´Oriol Alcalà, un dels germans, és   l´actual campió de catalunya de descens,  i que recentment ha obert ,  el  descens urbà  celebrat a Lleida,  on l´hem vist volant, com molts de nosaltres no ens atreviríem. A més d´altres victories i numerosos podis en competicions de gran nivell d´habilitat. Gran promesa de diverses disciplines del btt a la nostra terra, desde el club, li desitgem sort, juntament amb el seu germà,que sense gaudir-ne ni tant sols una mica menys, i també amb una gran técnica, l´acompanyava.

Germans Oriol i Pau Alcalà al pumptrack.

En aquests tres dies de fira,han sigut molts els nens i nenes que han fet els circuits,  han sigut moltes les persones conegudes, i les experiencies viscudes. De les que ens n´emportem,  fins la propera experiéncia, un dolç record.

” Personetes”,  que ens  han vingut a veure,  i ha “jugar” amb la bici, rodejats de nens ,nenes, nois i noies, de totes les edats. Amb bicicletes, incloses  sense pedals, de totes mides,  a  fer voltes, no amb menys  ganes que la resta.

Nosaltres, “els grans”, també hem rodat aquests dies pel circuit per donar una mica d´espectacle entre menuts i gent gran que veien admirats com feiem voltes ràpides sense cap cop de pedal( properament en penjarem videos).  I la veritat, és que ens ho hem passat pipa.

                                                                                                                                                                              A Pares i mares, que s´han comportat de manera exemplar, a visitants de la fira que passejant, paraven a mirar-nos i animar-nos amb expectació,  a la gent del poble que va venir a veure què haviem fet “aquests de les bicis”. A la familia que enten, la passió pel btt que ens porta,  a passar hores fora de casa preparant un esdeveniment així. Especialment  a l´ajuntament de Maçanet de Cabrenys i els seus treballadors. Als colegues que han vingut amb la pala, amb el fil o amb la màquina. Al veí que es queixava  perqué on hi ha el circuit, hi sortia una clapa de bolets.

I a tots els que ens en descuidem.   A tots vosaltres,

MOLTES GRÀCIES!!

També, el Pirempordà 2018, ha servit perquè al poble, hi tinguem  un circuit encara millor,i tant de bó, que  properament, el poguem engrandir  o equipar millor.

Tots nosaltres hem contrubuit a passar un bon cap de setmana de btt.   I ara, ja és hora, de pensar en quina serà la propera que us prepararem.

Fins aviat!!

 

A %d bloguers els agrada això: