RAID DE LES DUES CATALUNYES

El Raid de BTT Transfronterer, no cronometrat, de dos dies, es va dur a terme el cap de setmana del 26 i 27 de maig del 2012. 160 km D+ : 5100 m

Dos dies de pur BTT orgnaitzats per el Camí Calent Català (organitzador de la Raid des Chapelles à St Jean Pla de Corts) i el club BTT els Senglanassos de Maçanet de Cabrenys (organitzador de la prova de descens i enduro).

Programa complet:
– 1er dia : Circuit BTT entre Reynes (Vallespir – Pyrénées-Orientales) i St Laurent de Cerdans (Vallespir – Pyrénées-Orientales) al voltant de 80 km et D+ 2750 m de pistes i senders amb diversos avituallemntes dels quals la major part van ser a Sant Llorenç de Cerdans. (sucré/salé avec grillades sur le coup de midi).

Ens vam allotjar a l’Evêché al vespre,  amb un àpat de trobada dins la sala polivalent més una visita sorpresa  a la fàbrica d’esperdenyes gràcies a l’ajuntament de Sant Llorenç.

– 2on dia : une boucle VTT technique et ludique d’environ 40 km autour de Maçanet de Cabrenys (Alt Emporda – Catalunya – Espagne) avec un ravitaillement repas à Maçanet sur le coup de midi, puis le retour sur Reynes s’est effectué avec la longue montée au pic des Salines suivie de la descente de Fontfrède, soit 40 km de plus, pour un total d’environ 80 km et 2400 m de D+.

 

 

 

Aquí teniu els tracks i més informació d’aquest esdeveniment. Recordeu que algunes parts del circuit es van habilitar exclusivament pel raid i és possible que l’estat d’aquests trams estigui en males condicions.

Etapa 1. Reynes – St. Laurent

https://www.utagawavtt.com/randonnee-vtt-gps/Raid-des-2-Catalognes-Reynes-St-Laurent-Etape-1-2-6623

 

Etapa 2. St. Laurent – Maçanet de Cabrenys – Reynes

https://www.utagawavtt.com/randonnee-vtt-gps/Raid-des-2-Catalognes-St-Laurent-Macanet-Reynes-Etape-2-2-6644

 

A %d bloguers els agrada això: