25è Aniversari BTT Senglanassos

Com molts sabeu, aquest any, el club btt Senglanassos, celebrem el 25è aniversari de la seva fundació. I com no podria ser d’altra manera, volem celebrar-ho amb tots vosaltres que ens heu vist fer anys, convidant-vos a acompanyar-nos, i/o participar, a una, vàries, o totes les activitats que tenim preparades per al dissabte 7 de setembre.


La jornada s’iniciarà a les 9.00 h del matí, que farem una sortida amb btt pels voltants de Maçanet. Amb un circuit, de nivell físic mitjà, perquè us hi pugueu afegir.
Al migdia (13.00 h), farem un àpat popular a la zona del pumptrack, en una carpa habilitada, on també tothom que ho desitgi ens pot acompanyar (prèvia inscripció).
A les 16.30 h de la tarda, farem la 2a edició de l’inicia’t a l’enduro btt. Activitat adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys, i que hauran de superar diferents circuits btt amb certa dificultat tècnica, acompanyats per nosaltres, i de caràcter no competiu. Cal esmentar, que serà obligatori, l’ús del casc i guants. Tots i totes les participants, rebran un obsequi per part del club.


A les 19.00 h, arribarà el torn dels parlaments i agraïments a la gent que ha fet possible que el club pugui celebrar aquest aniversari.
I per acabar la jornada de la manera més distesa, farem un fi de festa amb música en directe, servei de bar, i obrirem el pumptrack perquè, qui vulgui, pugui rodar i mesurar la seva habilitat al circuit.

Inscripcions

Tot seguit, teniu les diferents propostes d’inscripció per a les diferents activitats, afegint que en cadascuna d’elles menys l’inicia’t a l’enduro btt (inscripció el mateix dia), inclouen una samarreta del club.
Així doncs, us animem a celebrar aquest 25è aniversari amb nosaltres i desitgem que passeu una bona estona.


A %d bloguers els agrada això: